Everything DiSC

Investera

i din verksamhet

Leverera beprövade inlärningsupplevelser till dina kunder som har en omedelbar och varaktig inverkan på organisationskulturen.

Vad är en auktoriserad Everything DiSC®-partner?

Everything DiSC®-sviten med lösningar för arbetsplatslärande finns endast tillgängligt för organisationer genom vårt världsomspännande nätverk av konsulter, utbildare och coacher. Som auktoriserad Everything DiSC-partner får du tillgång till vår beprövade svit med inlärningsprogram, anpassningsbart hjälpmaterial, utbildningsmöjligheter, stöd av vårt expertteam, grossistpriser, med mera. Du blir också med i ett passionerat nätverk av kompetenta fackmän som fokuserar på att förbättra prestationen hos människor och kulturer i organisationer över hela världen.

Utöka ditt utbud av tjänster och expandera verksamheten som auktoriserad Everything DiSC-partner.

Kontakta oss

Vem är kan bli auktoriserad partner?

Oavsett om ni är ett befintligt konsulttjänst-, coaching- eller utbildningsföretag som vill bredda utbudet av tjänster, eller om du är en förstagångsentreprenör, får du som auktoriserad Everything DiSC-partner de verktyg du behöver för att uppnå resultat.

Som oberoende konsult vägleder du dina kunder genom de tuffa utmaningar som går hand i hand med dagens snabbt föränderliga arbetsplatser. Oavsett om du hjälper dina kunder med att bearbeta organisatorisk omstrukturering eller lösa kulturella utmaningar, vill du ha verktyg som främjar din trovärdighet och möjliggör långsiktig framgång för var och en av dina kunder.

Som auktoriserad Everything DiSC-partner får du tillgång till sex anpassningsbara och forskningsvaliderade inlärningsprogram, vår professionella leveransplattform för nätfrågeformulär och dedikerad support som hjälper dig att öka din trovärdighet och tillmötesgå dina kunders unika behov.

Se om ett auktoriserat partnerskap med Everything DiSC är rätt för dig

Kontakta oss

Som oberoende utbildare levererar du slagkraftiga upplevelser som stöder dina kunders inlärnings- och utvecklingsbehov. Vi inser att det krävs mer än bara ämnesexpertis för att driva sitt eget företag. Vi hjälper dig på vägen – oavsett om det rör sig om marknadsföringsmaterial, smidig leverans av frågeformulär eller möjligheter till affärsutveckling.

Våra beprövade, testade och anpassningsbara handledningsprogram gör att du kan skräddarsy dina erbjudanden för att tillmötesgå dina kunders behov. Dina färdigheter och din erfarenhet i kombination med en trovärdig lösning ger dig i egenskap av auktoriserad partner en unik möjlighet att utveckla din verksamhet.

Se om ett auktoriserat partnerskap med Everything DiSC är rätt för dig

Kontakta oss

Som oberoende coach drivs du av att göra skillnad genom att vägleda individer ‒ från nyanställda till företagsledare ‒ så att de kan vara sina bästa jag på arbetet. Du behöver ett program för utveckling av sociala färdigheter med den trovärdighet och flexibilitet som krävs för att kunna tillmötesgå dina kunders behov och tillföra mervärde till din unika coachingupplevelse.

Som auktoriserad Everything DiSC-partner får du tillgång till beprövade ledarskapsprogram som fördjupar självinsikten samt erbjuder genomförbara nästa steg och anpassningsbart marknadsföringsmaterial så att du kan öka din trovärdighet med Everything DiSC.

Se om ett auktoriserat partnerskap med Everything DiSC är rätt för dig

Kontakta oss

Varför bli partner med Everything DiSC?

Vi är fast beslutna att förse dig med de bästa lösningarna för att hjälpa dina kunder framåt! Som auktoriserad Everything DiSC-partner är du mer än bara en återförsäljare. Du är en betrodd medlem i vårt team och en avgörande faktor för vår framgång.

  • Tillgång till beprövade lösningar

    Få tillgång till sex distinkta, beprövade inlärningsprogram för att tillmötesgå de unika behov som dina kunder kan tänkas ha. Vår mer än 40 år långa erfarenhet av utformning av forskningsunderstödda frågeformulär och mer än 200 år långa expertis inom förlagsverksamhet gör att du kan känna dig säker på att kvaliteten på våra lösningar kompletterar ditt unika utbud av tjänster och att du får nöjda kunder.

  • Fortlöpande utbildning och support

    Bygg din expertis inom Everything DiSC med ny partner-onboarding och få tillgång till fortlöpande inlärnings- och utvecklingsmöjligheter som våra sakkunniga utbildningsspecialister levererar till dig . Dessutom har du direkttillgång till vårt globala partnertjänstteam som är redo att besvara dina frågor och hjälpa dig fem dagar i veckan.

  • Varumärkes- och affärsutveckling

    Din framgång är vår framgång. Därför har vi konstruerat vår partnermodell så att du ska kunna utöka din verksamhet och bygga ditt individuella varumärke. Vi hjälper dig på vägen genom att ge dig tillgång till grossistpriser och program samt anpassningsbara produkt- och marknadsföringsfunktioner.

"Vi tog en titt på Wiley och deras forskningsunderstödda frågeformulär som använts i mer än 35 år, omfattningen av verktyg och verktygens analysdjup samt utbildningen såväl innan som under vår introduktion i partnerskapet ... den kombinationen och ekosystemet för alla dessa saker gjorde det lätt för oss att fatta ett beslut."

Sanel Kostic
Everything DiSC Authorized Partner since 2018

 

Samtala med oss redan idag

Vi vet att varje partnerskap är unikt. Starta en samtal med vårt team och få reda på mer om detaljerna kring att bli auktoriserad Everything DiSC-partner, till exempel meriter, fördelar och priser. Skicka in nedanstående formulär så kontaktar vi dig inom två arbetsdagar.

Hur kommer du i första hand använda Everything DiSC®?Enter security code:
 Security code

Bråttom? Ring oss:
Supporttjänster: +45 46 33 12 50

Hur kan vi hjälpa dig?


Utforska lösningar Hitta en partner