Everything DiSC Find a Partner

Erfarenhet

Everything DiSC®

Hitta en auktoriserad Everything DiSC-partner och inför Everything DiSC i din organisation.

Bekanta dig med vårt nätverk av auktoriserade partner

Everything DiSC® finns tillgängligt genom vårt nätverk av auktoriserade partner som består av konsulter, utbildare och coacher. Våra partner är mer än bara återförsäljare. De utgör också ett passionerat nätverk av kompetenta fackmän, som fokuserar på att förbättra prestationen hos personer och kulturer i organisationer över hela världen. Varje partner är en betrodd medlem i vårt team med befogenhet att omvandla Everything DiSCs programsvit till skräddarsydda lösningar för att ta itu med de specifika behov och utmaningar som finns på dagens arbetsplatser. Med över 2 300 partner i 70 länder som når ut till nästan 1 miljon kursdeltagare per år kan du vara säker på att få en förstklassig inlärningsupplevelse som har en omedelbar och varaktig inverkan på prestationen hos dina medarbetare och kulturen i din organisation.

Hitta rätt partner för din organisation och upptäck möjligheterna med Everything DiSC.

 

Vi kommer ut på marknaden genom vårt auktoriserade partnernätverk med konsulter, utbildare och coacher som erbjuder Everything DiSC® i över 70 länder och på 13 språk. För att uppleva Everything DiSC i Sverige, ska du välja ”Europe”, sedan ”Sweden” för att hitta och kontakta en auktoriserad partner i ditt område.

The Global Impact of a Powerful Network

 • 7,000,000+

  Deltagare

   
 • 100,000+

  Organisationer världen över

   
 • 2,300+

  Auktoriserade partner

   
 • 70+

  Länder och på 13 språk

   

Hitta rätt partner för din organisation och upptäck möjligheterna med Everything DiSC.

Varför ska du arbeta med en auktoriserad Everything DiSC-partner?

 • Erfarenhet som du kan lita på

  Våra partner är branschexperter med djup förståelse för Everything DiSC och de utmaningar som dagens moderna organisationer ställs inför. Genom att välja att arbeta med en auktoriserad Everything DiSC-partner får du inblick i den kollektiva kunskap och expertis som vi tillhandahåller för tusentals organisationer över hela världen.

 • Skräddarsydda lösningar för dina behov

  Din organisation och dina utmaningar är unika. När du väljer att arbeta med en auktoriserad Everything DiSC-partner kan du förvänta dig en anpassad lösning som skapats för att tillmötesgå de specifika behov som finns hos varje individ och i organisationens kultur, samt få den service och support du behöver för att uppnå dina mål.

 • Drivs av Wiley och Everything DiSC

  Våra partner är mer än bara återförsäljare. De är betrodda medlemmar i vårt team. Vi driver vårt partnernätverk med över 40 års erfarenhet av frågeformulär och med mer än 200 års expertis inom förlagsverksamhet, och erbjuder fortlöpande produktutbildning, partnersupport och tillgång till våra onlinebaserade leveranssystem.

Beröm för vårt partnernätverk

 • "[Vår auktoriserade partner] gav oss sitt fulla stöd från början, och gav oss till och med möjligheten att prova saker innan lansering på marknaden. Det var helt enkelt en fantastisk upplevelse."

  Reid Swanson

 • "[Vår auktoriserade partner] har bidragit mycket till att vi varit framgångsrika."

  Nicholas Foote

  Senior Manager of Learning

Hitta rätt partner och lansera Everything DiSC i din organisation idag

Du hittar en Everything DiSC-partner genom att söka på vår webbplats för att hitta en betrodd lokal rådgivare. Vi är stolta över vårt partnernätverk, och du kan vara säker på att få kontakt med en kvalificerad partner som är lika passionerad över våra lösningar som vi själva är.