Everything DiSC Get Certified

EVERYTHING DiSC

Workplace®-certifiering

Gör ett varaktigt inlärningsåtagande med en professionell behörighet som sammanför dina medarbetare och främjar en samarbetsvänlig kultur.

Vad är Everything DiSC Workplace®-certifiering?

Everything DiSC Workplace®-certifieringen är utformad för företagsinterna kursledare i tillväxtfaser, som önskar anpassa inlärningsupplevelsen med Everything DiSC Workplace inom sin egen organisation. Denna intensivkurs ökar kursledarens självförtroende och kompetens att interagera med material enligt principerna för DiSC®-modellen. Den ger dessutom uppslag till strategier för att leverera en skräddarsydd inlärningsupplevelse och bidrar med insikter för att kunna hantera utmanande klassrumsscenarier. Deltagarna får inte bara den officiella behörighet och expertis som krävs för att leverera Everything DiSC Workplace, utan även de färdigheter som är nödvändiga för att främja en engagerad och samarbetsinriktad organisationskultur där alla kan kommunicera på DiSC-språket.

Kontakta din auktoriserade Everything DiSC-partner idag för att få prisuppgifter och registrera dig. Om du inte har kontaktat en auktoriserad partner tidigare hjälper vi dig gärna att hitta en i ditt närområde.


OBS! Denna kurs är avsedd för företagsinterna HR-experter eller inlärnings- och utvecklingsexperter som vill utveckla en djupare nivå av expertkunskap inom Everything DiSC Workplace och skräddarsy Everything DiSC för att tillmötesgå behoven inom sin organisation. Om du är en oberoende konsult, utbildare eller coach som är intresserad av att erbjuda Everything DiSC till dina kunder ber vi dig att besöka sidan Bli en partner.

Varför ska du bli certifierad i Everything DiSC Workplace? ?

Även om certifiering inte är ett krav för att införa Everything DiSC Workplace i din organisation, visar en slutförd certifieringskurs på bevisad förmåga och expertkunskap inom Everything DiSC-frågeformulär och Everything DiSC-forskning.

 • En värdefull certifiering

  Deltagarna erhåller certifieringen Certified Everything DiSC Workplace Facilitator, som är förankrad i vår mer än 40 år långa erfarenhet av forskningsbaserade frågeformulär och mer än 200 år långa expertis inom förlagsverksamhet.

 • Djupgående kunskap

  Deltagarna får av våra utbildningsspecialister lära sig att utveckla djupare kunskap och expertis kring Everything DiSC®-modellen. De får även erfarenhet av Everything DiSC Workplaces frågeformulär och profilresultat och får skapa strategier för att hantera utmanande scenarier som kan uppstå under en workshop eller coachingsession.

 • Varaktig inverkan på din organisationskultur

  Kursen sträcker sig längre än det innehållet du hittar i Everything DiSC Workplaces hjälpmaterial. Den bidrar med strategier för att diagnostisera de specifika behoven hos en grupp och skräddarsyr inlärningsupplevelsen för maximal effekt. Resultatet är en mer engagerad och samarbetsinriktad organisationskultur där alla kan kommunicera på DiSC-språket.

Kontakta din auktoriserade Everything DiSC-partner idag för att få prisuppgifter och registrera dig. Om du inte har kontaktat en auktoriserad partner tidigare hjälper vi dig gärna att hitta en i ditt närområde.

Lovord över Everything DiSC

 • "Everything DiSC Workplace Certification-kursen var fullspäckad med information från videoklipp, vitaliserande genom samspelet mellan instruktören och kurskamraterna, och häpnadsväckande genom den grad av engagemang som instruktören uppvisade på att snarast möjligt besvara alla frågor/bemöta alla angelägenheter."

  Katie Lebleu

  Shreveport, LA

 • "Tack till er alla för en produktiv, väl använd och i högsta grad rolig vecka. Everything DiSC-undervisningen överträffade mina förväntningar."

  Barbara Davis Robinson
  Clearwater, FL

Bli certifierad i Everything DiSC Workplace idag

Kontakta din auktoriserade Everything DiSC-partner för att få prisuppgifter och registrera dig. Om du inte har kontaktat en auktoriserad Everything DiSC-partner tidigare hjälper vi dig gärna att hitta en i ditt närområde.