Vi hjälper människor att lyckas på jobbet!

Har du någon gång känt dig missförstådd? Vi kan hjälpa dig. Everything DiSC® är ett enkelt verktyg, gjort för att öka förståelsen om dig OCH om andra människor.

Everything DiSC® är en lösning som stärker organisationer.

Everything DiSC är lätt att använda och gör relationer mellan människor effektivare. Våra DiSC®-verktyg har använts av över 45 miljoner människor i mer än 70 länder.

Vilka använder  Everything DiSC?

Everything DiSC har använts av tusentals företag med olika storlekar, även stora myndigheter och Fortune 500-företag.  Klicka här om du vill se hur Everything DiSC ökar kundlojaliteten hos Honda i USA.

Vill du veta mer?  Kontakta oss.

 • Vad är DiSC?

  DiSC är en mycket enkel modell som är lätt att komma ihåg. Den består av fyra grundstilar: D, i, S och C.

  Alla är en blandning av de fyra DiSC-stilarna. Vanligen är det en, två eller ibland tre stilar som sticker ut. Till skillnad från personlighetstester finns ingen perfekt DiSC-stil. Eftersom varje person har en unik beteendeprofil så har alla personer i världen olika stilar och prioriteringar. Vi anser att dessa skillnader är extremt värdefulla. När du bedömer skillnaderna och utnyttjar värdet kommunicerar arbetsplatsen bättre, och hela företaget mår också bättre.  

  Det verkar väl enkelt? Det är det också. Men det är inte okomplicerat. Skälet:

  Vi har forskat och analyserat DiSC i över 40 år. DiSC har utvecklats samtidigt med tekniska framsteg. Vår DiSC-onlineprofil analyserar en persons svar och ger avancerad personanpassad DiSC-återkoppling med hjälp av den mest avancerade bedömningsmetoden (adaptiv testning) och sofistikerade algoritmer. Och det tar bara 15 minuter att fylla i.


  Alla våra Everything DiSC-personprofiler är praktiskt inriktade. Du får återkoppling på dina egenskaper som ledare, chef, enskild medarbetare eller säljare.

  Everything DiSC-lösningarna används ofta fristående, men de kan även kombineras med andra välkända personlighetstester, exempelvis Myers Briggs (MBTI) och Caliper.

 • Om oss

  Våra rötter

  Dr William Moulton Marston beskrev DISC-modellen för första gången 1928 i sin bok Emotions of Normal People. I över 40 år har vi forskat i och utvecklat DiSC®. Vår DiSC Classic-pappersprofil var faktiskt det första DiSC-frågeformuläret. Vår DiSC är lätt att känna igen eftersom den skrivs med gement ”i”. 

  Innovativa lösningar som ger resultat

  Tack vare löpande efterforskningar av verktyget, våra marknader och våra kunder har vi tagit fram den kompletta Everything DiSC-produktserien med fokus på våra kunders behov. Vi har gjort den noggrannare, lättare att använda och snabbare att lära sig.

  Styrkan i dagens företag beror i allt högre grad på medarbetarna. Våra lösningar har utvecklats med detta i åtanke. Everything DiSC-produkterna tar hänsyn till alla i organisationen, så att du kan öka engagemanget, bygga en starkare arbetsplatskultur och stärka siffrorna.  Läs några av framgångsberättelserna.

  En del av Wiley 

  2012 förvärvades vi av Wiley. Tidigare hette vi Inscape Publishing.

  Med Wiley kan vi öka fokuset på att utveckla innovativa lösningar. Vi fortsätter att vara en ledande leverantör av handledningssystem och inlärningsprofiler. Vårt DiSC-material bäddas enkelt in i utbildnings- och utvecklingsprogram för att hantera ett brett urval organisatoriska problem, bland annat:

  • Förbättra kommunikationen på arbetsplatsen
  • Öka effektiviteten hos ett team
  • Ta fram och utveckla ledare
  • Lösa konflikter
  • Kompetensutveckling hos säljteam
  • Hantera förändringar
  • Öka teamdynamik och arbetsplatsrelationer
  • Förstå drivkrafter och motivatorer för topptalanger så att de stannar kvar.

  Om Wiley

  Wiley är en global leverantör av innehållslösningar som förbättrar resultat inom forskning, utbildning och i yrkeslivet.

  John Wiley & Sons, Inc. (NYSE: JWa, JWb) grundades 1807 och har varit en värdefull källa till information och kunskap i mer än 200 år och hjälpt människor i hela världen att uppfylla sina behov och önskningar. Wiley och företagets dotterbolag har publicerat mer än 450 Nobelpristagares verk inom alla kategorier: Litteratur, ekonomi, fysiologi/medicin, fysik, kemi och fred. Wileys globala huvudkontor ligger i Hoboken i New Jersey med filialer i USA, Europa, Asien, Kanada och Australien.